SAIL Clubhuis

Tientallen indrukwekkende Tall Ships liggen in de Oranjehaven (IJ-haven) tijdens SAIL Amsterdam 2020. Honderdduizenden fans lopen enthousiast over de kades. Vele zeilschepen, sloepen en motorboten vormen samen met de Tall Ships een bruisend, kolkend en verbindend evenement. Kom samen met je collega’s naar deze spectaculaire 10e SAIL.

Direct aan de IJ-Haven en op loopafstand van station Amsterdam Centraal ligt de ‘’Passenger Terminal Amsterdam’’. Een unieke rust locatie met uitzicht op imposante Tall Ships. De PTA is uw thuishaven voor deze dag en hier wordt u ontvangen met een lekker kopje koffie en thee met een lekkernij. Vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de gezellige kades op lopen om de schepen van dichtbij te bewonderen en onderdeel te zijn van dit unieke evenement. In de middag staat er een heerlijke lunch klaar met broodjes & fruit en zijn er gedurende dag diverse drankjes verkrijgbaar. Om ervaring compleet te maken heeft u ook nog de mogelijkheid om te genieten van een onvergetelijke vaartocht van 1 uur. Met dit programma heeft u een complete SAIL belevenis

Datum: zaterdag 15 augustus 2020 (andere dagen op aanvraag)
 

​​​​​​U komt aan op eigen gelegenheid of met een luxe touringcar aan in het hart van SAIL in Amsterdam. 

10:00 - 10:45 uur      Ontvangst Passenger Terminal Amsterdam met koffie, thee & water met een lekkernij.

10:45 - 12:00 uur      Vanuit deze prachtige rust locatie bevindt u zich direct in het hart van SAIL tussen de prachtige Tall Ships. U kunt uw tijd vrij besteden door gezellig over de kade te wandelen en de schepen van dichtbij te bewonderen of stap aan boord voor een rondvaart van 1 uur door de Oranjehaven (IJ-haven).

12:00 - 14:00 uur      Geniet samen met collega’s in de Passenger Terminal van een heerlijke lunch met diverse broodjes, fruit en drankjes met een mooi uitzicht op de imposante Tall Ships.

14:00 - 16:00 uur      Na de lunch kunt u zich weer amuseren in de gezellige drukte waar de diverse demonstraties en activiteiten plaatsvinden op en rond de schepen.

16:00 uur                    Op eigen gelegenheid of met een luxe touringcar verlaat u de PTA. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring!Het bovenstaande programma is een voorbeeld en is vrij te besteden. De start en eindtijd staan echter vast. Wij vernemen graag welk tijdslot u zou willen varen, dit is mogelijk tussen 11:00 - 15:00.

PRIJS:

  • eigen vervoer € 95 
  • incl. luxe touringcar v.a. €109 

Prijzen zijn per persoon, excl. BTW.

ARRANGEMENT INCLUSIEF:

  • Ticket rondvaart (1 uur) tussen 11:00 – 15:00
  • Koffie, thee & water met een lekkernij
  • Lunch met diverse broodjes, fruit & 2 drankjes* naar keuze

*Extra consumpties kunnen tegen betaling worden aangeschaftCATERING PARTNER:

  • Catering Lokaal 

ARRANGEMENT INCLUSIEF:

  • Ticket rondvaart (1 uur) tussen 11:00 – 15:00
  • Koffie, thee & water met een lekkernij
  • Lunch met diverse broodjes, fruit & 2 drankjes* naar keuze

*Extra consumpties kunnen tegen betaling worden aangeschaftCATERING PARTNER:

  • Catering Lokaal