* Uniek, onvergetelijk event voor u en uw relaties
* Volledig verzorgde arrangementen
* Uw deelname maakt SAIL mogelijk

Heerlijk varen met een select gezelschap

Ervaar intieme luxe als uw met uw gezelschap meevaart op een klein exclusief zeilschip. Uw selecte gezelschap wordt door de crewleden volledig verzorgd. Zo trakteert u uw relaties op een onvergetelijke ervaring. Ontdek onze SAIL-arrangementen voor maximaal 25 relaties op de schepen van onze Houthaven Vloot.

Onze schepen van de Houthavenvloot

Bekijk alle
  • Wij hadden de eer om het spektakel vanuit een bootje te bekijken. Een geweldige ervaring om tussen deze prachtschepen heen te varen en toegezwaaid te worden door duizenden enthousiaste bezoekers aan de kant.

    Marieke K.

Houthaven Vloot | 12 t/m 25 personen

Onvergetelijke, unieke ervaring op het IJ
Van 12 tot en met 16 augustus 2020 is de IJ-haven het nautisch hart van de wereld. De 10e SAIL Amsterdam is dé plek voor al uw zakelijke ontmoetingen: van netwerkevent en personeelsfeestje tot lunchcruise en teambuildingsdag.

Laat u betoveren door SAIL 2020
’s Werelds grootste nautisch event op het water wordt elke vijf jaar georganiseerd, mis dit exclusieve evenement dus niet. Bel tijdens kantooruren 020 – 2371680 en informeer naar de zakelijke arrangementen tijdens SAIL Amsterdam 2020.

SAIL bestaat dankzij uw deelname
Boekt u een officieel SAIL-arrangement, dan levert u een belangrijke bijdrage aan de realisatie van SAIL Amsterdam 2020. Wacht niet langer, informeer direct naar de mogelijkheden voor u.