Onze partners

SAIL Amsterdam 2020 is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Dat is alleen mogelijk met de steun van een aantal grote en passende partners én de zakelijke arrangementen. Vaar dus mee en maak #SAIL2020 mogelijk: waarbij schepen, bemanningen en bezoekers vanuit de hele wereld worden verbonden!
 

Hospitality Partners

   

Bouwens& is gespecialiseerd in hospitality services en biedt receptie- en  beveiligingsdiensten voor onder andere kantoren, bedrijven, ziekenhuizen, residentiële complexen en winkelcentra.Onder het label The Hospitality Agency levert bouwens& hosts en hostesses voor high-end evenementen en bijeenkomsten.

Het gespecialiseerde team van bouwens& – onder meer getraind in etiquette en hostmanship – is tijdens SAIL2020 verantwoordelijk voor ontvangst, verwelkoming, registratie en begeleiding.
 

 

ATPI is een actief merk in de reis- en evenementenindustrie en zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren over de hele wereld. Bestaande uit ATPI Corporate Travel, Direct ATPI, ATPI Marine & Energy, ATPI Corporate Events en ATPI Sports Events, de ATPI Group combineert tientallen jaren ervaring en specialistische expertise met innovatieve technologie in een wereldwijd netwerk. 

Het team van ATPI is verantwoordelijk voor het maatwerk van de pakketten van SAIL 2020. Hierbij houden zij zich onder andere bezig met de te boeken extra's, of te wel, de upsell producten.

 

Eventix biedt een complete kaartverkoop voor alle type evenementen. Van concerten, tot theathervoorstellingen en sporttoernooien. Via de website kan de kaartverkoop voor een evenement worden aangemaakt en gemanaged. Dit geeft te allen tijde inzicht in de statistieken en geeft een evenement de touwtjes in eigen handen.

De organisatie is verantwoordelijk voor de online kaartverkoop van verschillende rondvaarten/arrangementen tijdens SAIL Amsterdam 2020.