SAIL Clubhuis voor al uw events, mét uniek uitzicht

* Uniek, onvergetelijk event voor u en uw relaties
* Volledig verzorgde arrangementen
* Uw deelname maakt SAIL mogelijk

De decks van de Passengers Terminal Amsterdam vormen tijdens de 10e editie van SAIL Amsterdam het decor van SAIL Clubhuis. Het uitzicht op de IJ-haven met de aangemeerde internationale Tall Ships is magnifiek.

Zakelijk arrangement voor SAIL Clubhuis

  • Wij hadden de eer om het spektakel vanuit een bootje te bekijken. Een geweldige ervaring om tussen deze prachtschepen heen te varen en toegezwaaid te worden door duizenden enthousiaste bezoekers aan de kant.

    Marieke K.

SAIL Clubhuis | 30 t/m 1500 personen

Onvergetelijke, unieke ervaring op het IJ
Van 12 tot en met 16 augustus 2020 is de IJ-haven het nautisch hart van de wereld. De 10e SAIL Amsterdam is dé plek voor al uw zakelijke ontmoetingen: van netwerkevent en personeelsfeestje tot lunchcruise en teambuildingsdag.

Laat u betoveren door SAIL 2020
’s Werelds grootste nautisch event op het water wordt elke vijf jaar georganiseerd, mis dit exclusieve evenement dus niet. Bel tijdens kantooruren 020 – 2371680 en informeer naar de zakelijke arrangementen tijdens SAIL Amsterdam 2020.

SAIL bestaat dankzij uw deelname
Boekt u een officieel SAIL-arrangement, dan levert u een belangrijke bijdrage aan de realisatie van SAIL Amsterdam 2020. Wacht niet langer, informeer direct naar de mogelijkheden voor u.