SAIL-Out

In de slotceremonie van SAIL Amsterdam 2020 varen tientallen indrukwekkende Tall Ships op zondag 16 augustus in vol ornaat richting IJmuiden. Honderden fans zwaaien de schepen en hun bemanning vaarwel. Met z’n allen kijken we uit naar een weerzien in #SAIL2025.

Ervaar deze eretocht zelf en vaar van 14.00 tot 18.00 uur mee op één van de officiële SAIL zeilschepen of motorboten en word onderdeel van deze spectaculaire SAIL-Out Parade. Één voor één vertrekken de Tall Ships richting IJmuiden om hun route te vervolgen op zee. De tocht is onvergetelijk en biedt van nabij een geweldig zicht op de imposante Tall Ships.

Let op:

  • De instap kan vanwege hoogteverschil en de steile treden als lastig worden ervaren
  • Gasten moeten in staat zijn om zelfstandig aan boord te stappen
  • Eventuele wandelwagens, buggy’s en loopsteunen kunnen mogelijk in verband met de veiligheid op de steiger worden geplaatst
  • Ook huisdieren mogen helaas niet mee aan boord

Datum: 16 augustus 2020

13:30 hrs      Inchecken op de ontvangstlocatie*. 

14:00 hrs      De schipper heet je persoonlijk welkom aan boord van het schip. De trossen gaan los en je vaart richting de Oranje Oceaan (IJ-haven). De Tall Ships vertrekken één voor één uit de IJ-haven en varen het Noordzeekanaal op, begeleid door een armada van schepen. Je vaart mee in deze fantastische ’Sail-Out Parade’.

16:00 hrs      Langs de route staan honderdduizenden liefhebbers om het geheel van afstand gade te slaan. Intussen wordt aan boord een heerlijk warm/koud buffet geserveerd.

18:00 hrs      De schipper meert weer af bij de ontvangstlocatie. Je bent een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring rijker!

*Zorg dat je op tijd op de ontvangstlocatie aanwezig bent, het schip wacht niet op eventuele laatkomers.


 

Prijzen

Categorie: Zeilschip
Volwassenen                      €119,00
Kinderen t/m 12 jaar         €  89,00

Categorie: Motorschip
Volwassenen                      €  99,00
Kinderen t/m 12 jaar         €  74,00

Arrangement inclusief

  • Ontvangst en begeleiding
  • Ontvangst met koffie/thee en een eenvoudig warm/koud buffet
  • Bijdrage aan SAIL Amsterdam
  • Drankjes zijn niet inbegrepen, maar zijn tegen betaling aan de bar van het schip verkrijgbaar